Čo by ste mali vidieť v Paríži:

Eifelova veža: troj-poschodová veža o výške 324 metrov bola v Paríži postavená v roku 1889. V tom čase to bola najväčšia stavba sveta. V súčasnosti patrí medzi najnavštevovanejšie pamiatky Paríža.
Louvre: je múzeum, ktoré patrí medzi najväčšie múzeá sveta. Sídli v bývalom sídle francúzskych kráľov, v palácovom komplexe Palais du Louvre.
Katedrála Notre-Dame (Chrám Matky Božej v Paríži): táto nádherná gotická katedrála sa nachádza v srdci Paríža.
Versailles: najznámejší zámok s krásnymi záhradami sa nachádza okolo 20 km od Paríža.
Víťazný oblúk - Arc de Triomphe: postavil ho Napoleon Bonaparte na znak svojej sily a víťazstva vo všetkých vojnách, ktoré vyhral.
Plavba po Seine:. jedným zo spôsobov, ako si prezrieť historické pamiatky Paríža, je plavba na slávnych a jedinečných dlhých lodiach plaviacich sa po Seine.
Múzeum Orsay: múzeum s viac ako 4000 maliarských a sochárkych diel z obdobia r. 1848-1914. Môžete sa tu stretnúť s dielami od maliarov ako boli Monet, Renoire, Van Gogh alebo Maneta.
Montmartre: táto najobľúbenejšia historická štvrť sa líši od ostatných štvrtí v Paríži. Táto štvrť je známa svojim nočným životom, nachádza sa tu známy podnik Moulin Rouge, ale aj biela bazilika Sacre Coeu.